Tala fa'asolopito o kuka fa'atosina

Na amata ona gaosia e Saina le kuka kuka i le 1980s, ina ua mavae le toeitiiti atoa le 30 tausaga o le atinaʻe, o loʻo faʻavaveina e le pisinisi kuka kuka faʻatupuina le atinaʻe, o le kuka kuka o loʻo faia se sao sili atu ma sili atu ona taua i le olaga o tagata.

I le 2005, na faʻateleina le faʻatupulaia o pisinisi kuka kuka a Saina ma le gaosiga o le 14.5 miliona iunite, o se faʻaopoopoga o le 87.34 pasene i luga o le 7.74 miliona iunite i le 2004. I le 2005, o le aofaʻi o faʻatauga faʻaletausaga o le kuka kuka e 13.76 miliona, lea na faʻatuputeleina e sili atu i le 90% faatusatusa i le 7.205 miliona i le 2004.

I le 2006, o Saina faʻavaveina le atinaʻeina o meaʻai kuka kuka, gaosiga faʻaletausaga o le sili atu i le 22 miliona iunite, i luga 51.72% i luga o le vaitaimi tutusa i le 2005, faʻaulufale atu i fafo o le 2.1 miliona, toetoe lava 50% maualuga atu nai lo le vaitaimi tutusa i le 2005, faʻapipiʻi kuka, faaopoopo. faʻaleleia le tikeri o le faʻaogaina o faʻailoga o le pito i luga o le sefulu o maketi maketi o le 92.6%, e oʻo atu i le laina muamua o le faʻatauga o maketi maketi, faʻapipiʻi kuka i mea umukuka o le puʻeina lea o le mata o le tele o le tuputupu aʻe o le oloa.

I le 2007, ina ua uma ona faʻaititia le tau o le microcrystal panel induction cooker, o se vaega o atinaʻe kuka faʻapipiʻi taʻitaʻia e Galanz, Midea, Jinling, Kewei, ma isi na amataina se "tau tau". o le ogaumu electromagnetism pisinisi o loo feoai solo i delister pito ona o oloa unsable muamua leiloa viability atoatoa, e mafai foi ona faaleleia le faailoga tulaga maualuga o le alamanuia. I le 2007, o le reshuffle o induction kuka alamanuia fua e tele, na o Oketopa o loo i ai 20 % o le atina'e na fa'aumatia.

Induction cooker maketi ina ua uma ona oo i le manuia i le 2005, o le afa lona lua o le 2006 na fetaiai ma "Waterloo" seia oo i le 2007 faaauau pea ona vaivai, na ulufale atu i le kuata lona tolu o le 2008, na amataina ai le maketi o kuka kuka i totonu o le tausaga i le faatauina atu o le vaitau maualuga. o le faaletonu o le tamaoaiga o le lalolagi ma le faaletonu o le tamaoaiga, o meafaigaluega laiti i le aotelega o le tuputupu a'e o le pa'u i totonu o le fale gaosi oloa tulaga ese.


Taimi meli: Nov-19-2020

Fa'asoa i la matou Nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube