Le eseesega i le va o le kuka faʻaoso ma le kuka infrared

Le mataupu faavae galue o le kuka infrared: ina ua uma le faamafanafanaina o le ogaumu faamafanafana (nickel-Chromium uamea fa'avevela tino), e fau maualuga le lelei e latalata i ave infrared.E ala i le gaioiga a le microcrystalline surface plate, e maua mai ai ave faʻamaʻi mamao mamao.O le laina afi e saʻo i luga, ma o le vevela vevela o loʻo faʻasaʻo saʻo i le pito i lalo o le ulo, ina ia ausia ai le faʻavevela faʻafefe.O le uaea tetee e faʻapipiʻi i le uaea ma liliu mumu, faʻatupuina le vevela.O le vevela e tuʻuina atu i le ulo e maua ai le aʻafiaga o le vevela.

Ta'iala galue o le kuka fa'atosina: e fa'aogaina le fa'asolo i le taimi nei e fa'atupu ai le fa'amageta fa'atasi ma le suia pea o le itu e ala i le vili.O le a iai le Eddy current i totonu o le ta'ita'i i le maneta fesuia'i.O le aafiaga vevela Joule o le taimi nei eddy o le a faamafanafanaina ai le conductor, ina ia iloa ai heating.Popular point, o le aafiaga tuusao o le induction electromagnetic i luga o le ulo, o le ulo lava vevela, e ausia ai le matafaioi o le vevela meaai.

Eseesega tasi: Fa'atatau ile ulo.

O le kuka infrared e faʻafeiloaʻi saʻo le vevela i le ulo, o lea e mafai ai ona fai le ulo i mea eseese, e leai se ulo, e mafai ona faʻaaogaina soʻo se ulo.

Induction cooker o se ulo i totonu o le eletise eletise i lalo o le faʻavevela, pe afai o le ulo ma mea e le mafai ona talia le matafaioi o le mageta, ona leai lea o le faʻavevelaina, o le mea lea e iai tapulaa a le kuka, e naʻo le faʻaogaina o le ulo mageta, e pei o le uʻamea. ulo.

Eseesega 2: Fa'avevela fua.

O le kuka infrared e faʻavevela lemu ona e faʻamafanafanaina le mea faʻavevela, ona faʻafefe ai lea i le ulo.

O le kuka faʻapipiʻi i le taimi lava na amata ai le faʻaogaina o le eletise, o le ulo mageta o le a atiaʻe le vevela, o lea e sili atu le saoasaoa o le saoasaoa nai lo le ogaumu sima eletise.

O le mea lea i le faʻaaogaina moni o le faʻagasologa, o le ipu kuka e sili atu ona manaʻo e filifili le kuka faʻapipiʻi, aua o le faʻavevela e vave.

Eseesega 3: aafiaga tumau o le vevela.

O le ogaumu sima eletise o loʻo i ai le faʻatonuga o le vevela, lea o le a faʻaitiitia ai le mana pe a oʻo i se vevela, o lea e sili atu le lelei o le vevela tumau.

O le ogaumu faʻapipiʻi o le faʻamafanafana faʻafuaseʻi, vevela tele, vavalalata, faʻaauau pea le vevela, o lea e le lelei ai le aʻafiaga o le vevela faifai pea.

O le mea lea, o le susu vevela e filifilia le ogaumu omea eletise e sili atu.


Taimi meli: Nov-19-2020

Fa'asoa i la matou Nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube